Mygg & knott på sommaren

Visserligen är det regn och rusk med inslag av snö i Sverige under vinterhalvåret som snart passerat förbi oss, men det är redan nu dags att börja tänka på att förbereda inför vår och sommar (samt höst, för att vara på säkra sidan), då mygg, knott och andra plågoandar kommer fram för att göra livet surt för oss alla. Detta gäller såklart även för dig som har en villa, stuga eller liknande smultronställe och som vistas utomhus ofta, kanske på altanen, i hängmattan och så vidare. Det är exempelvis vanligt att ha fönstret öppet under sommaren då det nuförtiden blir ganska kvavt runtom i landet.

Då kan det vara smidigt att investera i ett billigt och bra myggnät som är både effektivt och enkelt att sätta upp och ta ned – vem har inte historier om hemska vår- och sommarnätter både här hemma i Sverige eller i tropikerna då man kämpade med att sätta upp trilskande myggnät eller nätmaskor som på något vis skulle sätta stopp för miniblodsugare och knott? Undertecknad försökte till och med överleva genom att spruta på litervis med myggsprej, men förmodligen gick jag bet på dålig marknadsföring då det inte hjälpte så mycket.

Sedan år tillbaka har jag dock satsat på myggnät från bland annat insektsskydd.se, och kan inte säga att jag är särskilt besviken. Har knappt haft några problem, priset är rätt och det är lätt att handla, få det levererat och sen sätta upp det så att det håller i år framöver. Har knappt behövt investera i preventivmedel mot mygg och knott sedan jag senast handlade där. Prova du också!

About the Author

admin

View Posts →