Just nu så är det allra bästa alternativet att välja LED-lampor. Det är överlägset bäst ur alla synpunkter och LED-tekniken används och fungerar såklart även utomhus. Du ser numera LED-lampor användas överallt – i leksaker,  på din mobil, på skyltar och fasader och såklart i din tv och dator.   Här är exempel från Xcen och Philips:

ledspot-xcen-fasadphilips-decoflood-led

 

Tekniken har kommit så långt att LED-lampor är jämförbara med vanliga halogen- och glödljus och det är verkligen värt att börja tänka på att byta ut dina gamla lampor mot nya, fräscha och energisnåla LED-lampor!

LED-lampor har en väldigt lång livslängd och på grund av det så är de riktigt energisnåla. På LED-lampor så spara du pengar, och även om de kostar lite mer så är de värda mycket mer än vad de kostar för du kommer att spara mycket på dem i längden. Lampan är betald inom 2 år genom det man sparar i elkostnad! Livslängden på en LED-lampa är 50 000 timmar, och det är 13 år och då räknas det med att man använder den 10 timmar varje dag!

LED-lampor innehåller inga miljöfarliga tungmetaller, och är ett miljövänligt alternativ till halogen. Anvand den här fiffiga fjärrkontrollen från Elko från styra all belysning, och även tv-apparater osv, från samma ställe.

 

tradlos-belysningskontroll

 

Läs mer om fjärren på sajten Villaliv.

About the Author

admin

View Posts →